19 C
Brussel

Tom Van Grieken: “Stem Geert Wilders, stem PVV”

Gepubliceerd:

- Advertisement -

“Enkel de PVV maakt een reële kans om de Nederlanders opnieuw op één te plaatsen”, klinkt het bij Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. Op sociale media riep hij alle Nederlanders op om voor de nationalistische partij van Geert Wilders te stemmen bij de komende verkiezingen.

De Nederlanders trekken op woensdag 22 november naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezing. Vanuit Vlaanderen heeft Tom Van Grieken, voorzitter van het Vlaams Belang, alvast een duidelijke boodschap voor zijn Nederlandse vrienden: “Stem Geert Wilders!”

Op sociale media deed hij een uitdrukkelijke oproep aan al zijn Nederlandse volgers om voor de PVV te kiezen. “Enkel de PVV maakt een reële kans om de Nederlanders opnieuw op één te plaatsen”, vindt Van Grieken.

“Stem PVV!”

In de peilingen zit de PVV in een nek-aan-nekrace met de liberale VVD en GroenLinks/PvdA. Momenteel is de partij ofwel de gedeelde eerste ofwel de tweede grootste partij van het land. Als de Nederlanders massaal kiezen voor Wilders en de PVV, komt er naar alle waarschijnlijkheid een nieuw rechts kabinet in het land.

Deze verkiezingen richtte Geert Wilders zich onder andere op de hoge prijzen voor levensonderhoud en het gebrek aan investeringen in de zorg. Ook de aanhoudende asiel- en immigratiecrisis stond prominent in het PVV-programma.

Een zoveelste kabinet met links beleid wil Wilders absoluut voorkomen: “Stem op de PVV woensdag. We kunnen heel groot worden en alleen een hele grote PVV houdt GroenLinks/PvdA buiten de deur!”

Elias Cool
Elias Cool
Elias Cool (1999°) volgt als politiek redacteur de binnenlandse en Europese berichtgeving op voor V-NIEUWS. Hij is gewezen ondernemer en student aan de associatie KU Leuven.

Gerelateerd

Meest gelezen