Doneer en help V-NIEUWS groeien!

Doneer en help V-NIEUWS groeien!

Met V-NIEUWS brengen we het nieuws die de mainstream media niet brengen. Zonder taboes, zonder compromissen, zonder subsidies. Maar hopelijk niet zonder jou! Help je mee?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Volledige naam
Om jouw donatie te verwerken, hebben we wat info van je nodig.

De VRT-groep kreeg vorig jaar een overheidstoelage van 275 miljoen euro bovenop hun vele eigen inkomsten en bijzondere subsidies. De grote krantengroepen – met onder meer DPG Media en Mediahuis – kregen ongeveer 170 miljoen euro aan bedelingssubsidies. Subsidies die een geurtje hebben. Er loopt momenteel een externe audit naar gesjoemel. En alsof dat nog niet genoeg was kunnen de grote krantenbedrijven genieten van een BTW-tarief van… 0%. Een fiscaal unicum.

De systeempolitici krijgen natuurlijk wel wat terug voor al deze centen. In ruil voor de milde steun, is de mainstream media mild voor de machtspartijen, mogen ze meer op de buis of in de krant komen en worden kritische stemmen verzwegen.

Het is tijd dat dit verandert. Het is tijd dat deze dolgekke leugencarrousel wordt afgeremd en gestopt. Het is tijd voor Vlaamser nieuws, voor vrijer nieuws. Het is tijd voor V-Nieuws.

Maar V-NIEUWS krijgt geen overheidssubsidies en kan niet genieten van schimmige toelages of fiscale cadeautjes. We werken 100% op eigen kracht. Help dus mee in ons verzet, en word donor. Dat kan eenmalig en met een klein bedrag, of structureel door steunend lid te worden. Samen staan we sterk, samen kunnen ze ons nooit stoppen!

U kan een donatie ook direct storten via BE73 1030 7669 7160 met mededeling ‘GIFT V-NIEUWS’.