1.8 C
Brussel

“Eén iets erger dan massa-immigratie: islamitische massa-immigratie”

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Gekoppeld aan het stoppen van massa-immigratie naar dit land, wil het Vlaams Belang partij een halt toeroepen aan de islamisering van onze samenleving. Volgens Vlaams Parlementslid Sam van Rooy (Vlaams Belang) dient de immigratiestroom uit islamitische landen gestopt en de erkenning van de islam als religie ingetrokken te worden, dat zegt hij voor de camera van V-NIEUWS. 

Op het immigratiecongres ‘Vlaanderen Vlaams’ afgelopen zondag lanceerde het Vlaams Belang maar liefst honderd voorstellen om de aanslepende massa-immigratie naar dit land en het Europese continent aan banden te leggen. Hiermee gepaard, wil de Vlaams-nationalistische partij de islamisering van dit land een halt toeroepen.

Massa-immigratie en islamisering gaan hand in hand

“Er is maar één ding erger dan ongecontroleerde massa-immigratie en dat is islamitische massa-immigratie”, klinkt het bij van Rooy. “En na zestig jaar van islamitische massa-immigratie, zijn er al honderdduizenden moslimfundamentalisten op ons grondgebied en dat moet stoppen.”

Volgens het Vlaams Parlementslid is de oplossing van dit probleem tweeledig. “In de eerste plaats dienen we de immigratiestroom uit islamitische landen te stoppen. Verder dienen we de erkenning en de subsidiëring van de islam, die eigenlijk een geen religie, maar een fascistische ideologie is, in te trekken”, aldus van Rooy.

Robin Gouwy
Robin Gouwy
Robin Gouwy (Aalst, 1996) is redactiechef van V-Nieuws. Hij studeerde rechten aan de UGent. Voor V-Nieuws werkte hij als APA voor de Europese fractie van het Vlaams Belang.

Gerelateerd

Meest gelezen