18.7 C
Brussel

Vlaams Belang voert promotie met vliegtuig en spandoek

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Deze zomer zet het Vlaams Belang groots in op zichtbaarheid met een bijzondere promotieactie. Gedurende tien dagen zal een vliegtuig met een spandoek van 130 vierkante meter boven Vlaanderen vliegen. “We zetten alles-op-alles voor de lokale verkiezingen“, zegt voorzitter Tom Van Grieken.

Op het spandoek is het logo van het Vlaams Belang prominent aanwezig. Het reclamevliegtuig zal verspreid over de zomer tien dagen lang rondvliegen. De route omvat onder andere Antwerpen, Sint-Niklaas, Gent, Brugge, Dendermonde, Aalst en de Vlaamse kust. “Over heel Vlaanderen zullen mensen het vliegtuig kunnen spotten”, aldus Van Grieken.

De keuze voor een reclamevliegtuig met spandoek is niet zonder reden. “Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen willen we onze partij in de kijker zetten, en dit is daarvoor alvast een leuke en speelse manier”, verklaart de Vlaams Belang-voorzitter.

Vandaag om 11:00 uur steeg het vliegtuig voor de eerste keer op, waarmee de start van de campagne werd ingeluid. “We zetten alles-op-alles voor de lokale verkiezingen”, stelt Van Grieken. “Het Vlaams Belang zal deze zomer zichtbaar aanwezig zijn, te land en in de lucht.”

Gijs Granitzer
Gijs Granitzer
Gijs Granitzer (2003°, Hasselt) is student Rechten aan de KU Leuven en volgt de binnenlandse politiek op voor V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen