13.6 C
Brussel

Vlaams Belang lanceert mobiele radiowagen: ‘V-Studio’

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Het Vlaams Belang heeft op zondag op het Operaplein in Antwerpen een mobiele radiostudio gelanceerd: ‘V Studio’. De radiowagen zal de komende tijd gebruikt worden voor de campagne van de nationalistische partij. “Het Vlaams Belang blijft vernieuwen”, zegt voorzitter Tom Van Grieken. “De komende weken zullen we V Studio overal in Vlaanderen zien opduiken.”

Het Vlaams Belang zal de komende weken doorheen heel Vlaanderen trekken met de V Studio. De radiowagen kan ingezet worden op markten, evenementen en campagnemomenten, zo meldt de partij op hun website. De uitzendingen zullen bovendien gelivestreamd worden via Facebook. “We doen er alles aan om tijdens de campagne onze boodschap zo dicht mogelijk bij de mensen te brengen”, zegt Van Grieken. “V Studio is daar, naast huisbezoeken, een uitstekend instrument voor.”

“Samen maken we Vlaanderen weer van ons”

De aftrap van V Studio vond plaats in Antwerpen, waar op het Operaplein Antwerps lijstduwer en Vlaams Parlementslid Filip Dewinter de rol van presentator op hem nam. Hij had een gesprek met kandidaten uit alle Vlaamse provincies. “Het is ook het ideale moment voor geïnteresseerden om een gesprek te hebben met kandidaten en parlementsleden”, besluit Van Grieken. “Samen maken we Vlaanderen op 9 juni weer van ons!”

Hendrik Arntz
Hendrik Arntz
Hendrik Arntz (Leiden, 2001) is student geschiedenis en weekendredacteur bij V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen