8.6 C
Brussel

TikTok-ster ‘Flinke Jongen’ slaat vrouwelijke conducteur arbeidsongeschikt

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Wederom ontstaat er furore rond TikTok-sensatie ‘Flinke Jongen’, wiens echte naam Alexander Tseboyev is. Op een trein tussen Oostende en Brugge viel hij samen met enkele kompanen een treinbegeleidster aan. De vrouw raakte daarbij gewond en is minstens enkele dagen arbeidsongeschikt, dat meldt GvA

Het geweldsdelict deed zich afgelopen donderdag voor op de trein richting Eupen, vanuit Oostende. Tussen de stations Oostende en Brugge ontstond er eerst discussie tussen ‘Flinke Jongen’ en zijn kompanen en de treinbegeleidster in kwestie. De situatie escaleerde al snel, en de vrouw werd fysiek aangevallen door de bende. Ze kreeg rake klappen te verwerken waardoor ze meerdere dagen arbeidsongeschikt is.

De TikTok-ster en zijn kompanen verplaatsten zich naar een andere wagon om aan de politie te proberen ontsnappen na de aanval. Hun actie, die voorkomt uit een gebrek aan schuldinzicht, mocht gelukkig niet baten. De TikTokker van allochtone afkomst werd samen met de andere belagers van de trein geplukt in Brugge door mensen van Securail en de Spoorwegpolitie.

‘Flinke Jongen’ rijgt overtredingen aaneen

Het is niet de eerste keer dat ‘Flinke Jongen’ in opspraak komt. De allochtone TikTokker haalde eerder het nieuws door collegezalen aan de UHasselt te verstoren en in een bestuurderscabine van een NMBS-trein binnen te dringen. Bovendien werd hij eind oktober nog veroordeeld voor een roofoverval. Die vond eind 2022 plaats. Ook daar ontbrak elk schuldinzicht. Hij benadrukte nog zijn onschuld en beweerde hij dat hij enkel kattenkwaad zou uitsteken.

‘Flinke jongen’ is naar eigen zeggen van Kaukasische afkomst en verwijst hier vaak naar in zijn filmpjes. Hij is woont in Wingene in West-Vlaanderen en is sinds augustus actief op TikTok. Terugkerende thema’s in zijn filmpjes zijn: leven als allochtoon in Vlaanderen, zwartrijden en de regels overtreden in het algemeen.

BRON:GvA
Robin Gouwy
Robin Gouwy
Robin Gouwy (Aalst, 1996°) is redactiechef van V-NIEUWS. Hij studeerde rechten aan de UGent. Voor V-NIEUWS werkte hij als APA voor de Europese fractie van het Vlaams Belang.

Gerelateerd

Meest gelezen