16.4 C
Brussel

Allochtone kopschoppers trappen man op sporen

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Een man is gisteravond door allochtone agressievelingen geschopt, geslagen en op het spoor geduwd bij het station Amsterdam Bijlmer Arena. Het is nog niet duidelijk hoe het met hem gaat, het slachtoffer werd na het incident niet aangetroffen. De Nederlandse politie heeft het over een ernstig geweldsincident. Op de schokkende beelden is te zien hoe het gaat om allochtone vechtersbazen. Over de reden van de vechtpartij is evenwel nog niets bekend. Dat meldt de NOS

Ten tijde van het incident was het druk in het station. De Britse band Artic Monkeys trad op in de nabijgelegen Ziggo Dome. De eerste meldingen kwamen gisteravond rond 21:25u binnen. Vrijwel meteen daarna verschenen beelden op sociale media waarop te zien is hoe een jongen door een groep van ten minste 10 allochtone agressievelingen wordt getrapt terwijl hij op het perron ligt. Ook een ogenschijnlijk zeer jonge dader doet mee aan de mishandelingen. Omstaanders juichen, schreeuwen en filmen.

Wanneer het slachtoffer uiteindelijk weet recht te staan, geeft een van de relschoppers hem een duw, waardoor hij van het perron valt en op de sporen belandt.

https://twitter.com/JustmeNuy/status/1654775831397269509?s=20

De politie is op zoek naar het slachtoffer. “We willen zijn verhaal horen, omdat we de daders willen opsporen.” Maar we zijn ook bezorgd: “Hij wordt onder meer tegen zijn hoofd geschopt, dus dan is het van groot belang dat hij wordt gezien door een dokter”, zegt een politiewoordvoerster aan de NOS. De politie hoopt bovendien dat getuigen zich melden. “Elk klein stukje informatie kan belangrijk zijn.”

BRON:NOS
Pieter Geerts
Pieter Geerts
Pieter Geerts (1998°, Mechelen) is weekendredacteur bij V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen