8.6 C
Brussel

“Mensen hebben de keuze: ander en beter beleid of meer van hetzelfde”

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Deze donderdag trapte het Vlaams Belang haar pre-campagne “Ander en Beter” af. Hiermee geeft de partij een glashelder signaal naar de kiezer en de systeempartijen. “Op alle niveaus moet het roer worden omgegooid”, reageert Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken voor de camera van V-NIEUWS. “Op alle niveaus moeten onze mensen op de eerste plaats komen.”

Volgens Van Grieken staat het Belgische systeem aan de rand van de afgrond en is een ommezwaai broodnodig. “We staan op 150 dagen voor de verkiezingen. De mensen hebben de keuze: ander en beter beleid of meer van hetzelfde. Het Vlaams Belang wil duidelijk uit een ander vaatje tappen. Echte verandering kan alleen maar met het Vlaams Belang”, klinkt het.

Ander beleid, op elk niveau

“Het programma van het Vlaams Belang dat klaar zal liggen met de verkiezingen, betekent fundamentele veranderingen op alle niveaus. Europees, Vlaams, maar ook federaal.”, stelt Van Grieken. “Op alle niveaus moet het roer worden omgegooid. Op alle niveaus moeten onze mensen op de eerste plaats komen.”

De pre-campagne wordt meteen groots opgezet en dit via huis-aan-huisfolders, pamfletten, advertenties, sociale media en enorme billboards. De partij wil zich in de markt zetten als het enige alternatief voor het “huidige beleid dat ons voor de afgrond” bracht.

Robin Gouwy
Robin Gouwy
Robin Gouwy (Aalst, 1996°) is redactiechef van V-NIEUWS. Hij studeerde rechten aan de UGent. Voor V-NIEUWS werkte hij als APA voor de Europese fractie van het Vlaams Belang.

Gerelateerd

Meest gelezen