13.6 C
Brussel

Iraaks koppel verkracht meisjes van 5 en 12 en dwingt hen tot slaaf

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Het Iraakse echtpaar Twana H. S. en Asia R. A., die in Duitsland wonen, zijn gearresteerd op verdenking van het jarenlang tot slaaf maken, martelen en verkrachten van twee jonge meisjes. Beiden waren tussen oktober 2015 en december 2017 lid van de Islamitische Staat (IS) in Irak en Syrië, waar ze de meisjes zouden hebben misbruikt. Dat meldt Remix.

Het echtpaar heeft in 2015 eerst het 5-jarig meisje tot slaaf gemaakt en later in 2017 ook het 12-jarige meisje. Op woensdag 10 april arresteerde de politie in Zuid-Duitsland de twee verdachten, Twana H. S. en Asia R. A.

Twana verkrachtte beide kinderen meermaals terwijl Asia de kamer klaarmaakte en make-up op de kleine meisjes deed. De meisjes werden naast het seksueel geweld ook gedwongen om huishoudelijk werk te doen. Ze mochten hun eigen godsdienst niet meer beoefenen en het Iraaks echtpaar dwong hen om islamitische gebeden en regels te volgen. In Duitsland zullen ze het koppel vervolgen voor de misdaden die ze in Irak en Syrië hebben gepleegd.

Het paar kwam naar Duitsland als ‘vluchtelingen’ en kreeg toestemming om te blijven van de autoriteiten. Vóór hun vertrek uit Syrië in november 2017, liet het paar de twee jonge meisjes achter bij andere leden van Islamitische Staat.

Radicale islam in Europa

Massale immigratie en multiculturalisme hebben geleid tot een toename van controversiële culturele praktijken in Duitsland, zoals gedwongen huwelijken en vrouwelijke genitale verminking. Migranten en illegalen zijn voornamelijk de uitvoerders hiervan. Daarnaast hebben radicale islamisten, waaronder leden van IS, hun weg naar Duitsland gevonden, wat heeft bijgedragen aan een verhoogde terreurdreiging in het land en grote druk heeft gelegd op wetshandhavingsinstanties.

BRON:Remix
Axelle De Meersman
Axelle De Meersman
Axelle De Meersman (Aalst, 2003°) is studente Psychologie en volgt het binnenlands en buitenlands nieuws op voor V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen