18.7 C
Brussel

Gratis leeuwenvlag: “Op 11 juli kleuren we Vlaanderen Vlaams!”

Gepubliceerd:

- Advertisement -

De Vlaamse feestdag komt eraan, dus deelt het Vlaams Belang traditiegetrouw weer een gratis Vlaamse leeuwenvlag uit aan iedereen die er een bestelt. “De actie is dit jaar opnieuw een overdonderend succes”, zegt voorzitter Tom Van Grieken. Geïnteresseerd? Hier is je gratis exemplaar te bestellen.

Binnen enkele weken is het opnieuw zover: we vieren onze Vlaamse feestdag. “We willen iedereen oproepen om nog een gratis Vlaamse leeuwenvlag in huis te halen”, vertelt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. Zijn partij biedt ze naar jaarlijkse traditie gratis aan via hun website. “Op 11 juli kleuren we Vlaanderen zo weer Vlaams!”

Het Vlaams Belang kan de vraag dit jaar amper bijhouden, klinkt het. “De actie is dit jaar opnieuw een overdonderend succes”, zegt Van Grieken in een reactie aan V-NIEUWS. “Onze aanvragen zijn zelfs verdubbeld ten aanzien van vorig jaar.”

Tot en met 12:00 uur ’s middags op woensdag 26 juni kan iedereen een gratis Vlaamse leeuwenvlag bestellen bij de partij. “Vier samen met ons de Vlaamse identiteit”, klinkt het bij het Vlaams Belang.

Wil je ook een gratis Vlaamse leeuwenvlag? Op deze website kun je je aanvraag indienen.

Elias Cool
Elias Cool
Elias Cool (1999°) volgt als politiek redacteur de binnenlandse en Europese berichtgeving op voor V-NIEUWS. Hij is gewezen ondernemer en werkstudent aan de associatie KU Leuven.

Gerelateerd

Meest gelezen