18.7 C
Brussel

“Dubbele bonus als je met meisjes jonger dan 16 naar bed ging”

Gepubliceerd:

- Advertisement -

“Als je met meisjes jonger dan 16 naar bed ging dan kreeg je zelfs een dubbele bonus.” Dat vertelde Dimitri Verhulst lacherig bij De Afspraak over zijn tijd als animator in een vakantieresort. De auteur voegde toe dat de pedofiele praktijk “lang geleden was en dat het andere tijden waren.”

Een hallucinante bekentenis van auteur Dimitri Verhulst veroorzaakte heel wat ophef na zijn optreden in De Afspraak. Gastvrouw Phara De Aguirre vroeg hem bij wijze van introductie naar zijn ervaringen als animator in een hotelresort, die ook de inspiratie voor zijn nieuwe boek vormen. De auteur moest er vrouwen versieren, klonk het eerst.

“Meisjes jonger dan 16”

“Wij hadden een pot met zwart geld”, vertelde Verhulst. “Naargelang je met meer vrouwen sliep, kreeg je daar in het zwart een [bonus].” Het verhaal over de seksuele roofdierpraktijken wordt met gelach onthaald in de studio van VRT Canvas.

Verhulst ging verder: “Als je met meisjes van jonger dan 16 naar bed ging, was het een dubbele bonus. Want de redenering van de chef was: als de kinderen content zijn dan keren de ouders volgend jaar terug.”

Gastvrouw De Aguirre en staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (cd&v) zitten er wat ongemakkelijk bij. Journalist Rudi Vranckx grijnst: “Maar allé.” In de studio volgen geen opmerkingen over die pedofiele wandaden. “1996, lang geleden”, voegde Verhulst toe. De auteur was destijds midden de 20 jaar oud.

“Je hebt dat toch niet gedaan?”, vroeg Phara De Aguirre. “Nee, ik was een zeer slechte animator”, grapte Verhulst nog eens.

Bekijk het fragment:

BRON:HLN
Elias Cool
Elias Cool
Elias Cool (1999°) volgt als politiek redacteur de binnenlandse en Europese berichtgeving op voor V-NIEUWS. Hij is gewezen ondernemer en werkstudent aan de associatie KU Leuven.

Gerelateerd

Meest gelezen