6.5 C
Brussel

Dewinter: “moordenaar Davy had nooit op vrije voeten mogen zijn”

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Het Antwerpse Vlaams Belang is met Anke Van dermeersch, Peggy Pooters, Filip Dewinter en Berchems lijsttrekker William Van Kerckhoven bloemen gaan neerleggen op de plaats waar Davy Veraghtert (39) is doodgestoken, in de Diksmuidelaan. Dat brengt GvA en communiceert Dewinter via X (Twitter).

Zondagavond werd de 39-jarige Davy V. neergestoken aan een café op de Diksmuidelaan in Berchem. Tijdens een ruzie zou de allochtone verdachte Saïd C. het slachtoffer in de rug gestoken hebben. Davy overleed aan zijn verwondingen.

Dewinter omschrijft de misdaad in GvA als een laffe, koelbloedige moord. En het gaat over “iemand die veroordeeld werd voor roofoveral, slagen en verwondingen op vrouwen en drugsdelicten had nooit op vrije voeten mogen zijn.”

Dat herhaalt het Antwerps kopstuk dan ook op X (Twitter). “Bloemen neergelegd aan de Diksmuidelaan in Berchem (Antwerpen) waar Davy (39 jaar) laf met een een messteek in de rug vermoord werd door de drugscrimineel Said C.”, klinkt het. “Multicultureel betekent al te dikwijls multicrimineel. Recht en orde betekent levenslang achter de tralies!’”

BRON:GvA
Jonas Naeyaert
Jonas Naeyaert
Jonas Naeyaert (1989°, Gent) is hoofdredacteur van V-NIEUWS. Hij studeerde EU-studies aan de UGent. Voor V-NIEUWS richtte hij SCEPTR op en was hij woordvoerder bij het Vlaams Belang en de Vlaamse Volksbeweging.

Gerelateerd

Meest gelezen