8.6 C
Brussel

‘Ander en beter’: Vlaams Belang wil massa-immigratie stoppen

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Het Vlaams Belang trapte deze week haar pre-campagne ‘Ander en beter’ af. Naast talrijke pamfletten, advertenties en video’s, zet de partij ook voorstellen uiteen. De ongebreidelde massa-immigratie stoppen is hierbij een topprioriteit: “Onze partij schuift daarom 100 concrete en haalbare maatregelen naar voren.”

“De grenzen staan wagenwijd open. Er komen te veel mensen naar Vlaanderen en wie hier eenmaal is, verlaat zelden tot nooit het land.” Het gebrek aan democratisch draagvlak hiervoor is stuitend: “Niemand heeft hier ooit om gevraagd, maar toch weigeren de regeringen van dit land ook maar iets te ondernemen om de migratiekraan dicht te draaien.”

Daarom komt de Vlaams-nationalistische volkspartij met 100 concrete en haalbare maatregelen om de massa-immigratie een halt toe te roepen. Onder andere gezinshereniging beperken, de nationaliteitswetgeving verstrengen en woonstbetreding mogelijk maken in de strijd tegen illegale migratie.

“Massa-immigratie stoppen”

Ook extern beleid moet ‘ander en beter‘ voor het Vlaams Belang. Opvang van asielzoekers moet in hun eigen regio gebeuren, de Europese buitengrenzen moeten echt bewaakt worden en “wie geen recht heeft om in Europa te verblijven, moet terugkeren naar het land van herkomst”, met de nodige sancties voor herkomstlanden die niet meewerken.

De partij plaatste advertenties doorheen het land en in de media om hun oproep kracht bij te zetten. Ook riepen ze hun sympathisanten op om de boodschap te versterken en gratis affiches thuis op te hangen. Die zijn verkrijgbaar via anderenbeter.be.

Elias Cool
Elias Cool
Elias Cool (1999°) volgt als redacteur de binnenlandse berichtgeving op voor V-NIEUWS. Hij is gewezen ondernemer en student aan de associatie KU Leuven.

Gerelateerd

Meest gelezen