5.5 C
Brussel

13-jarig meisje overleden na gewelddadige verkrachting Frankrijk

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Op 27 maart is in Noord-Frankrijk een 13-jarig meisje overleden na een gewelddadige verkrachting en mishandeling door drie mannen. Ze lag al drie weken in een coma. Dat meldt BFMTV. Ze is ondertussen begraven in het dorpje Senlis.

Begin maart, werd de 13-jarige Shanon uit Senlis, departement Oise, aangevallen in de naburige gemeente Rantigny. Aanvankelijk werd er door het Openbaar Ministerie een onderzoek ingesteld naar één verkrachter, maar er bleken er al snel drie betrokken te zijn. Deze zijn op 19 maart aangehouden.

De verkrachter bleek een 18-jarige man. De twee medeplichtigen waren ook 18 en minderjarig. Alleen de verkrachter is in hechtenis genomen, terwijl zijn kompanen – hoewel nog steeds verdacht van opzettelijke onthouding van het voorkomen van een misdrijf – zijn vrijgelaten. De identiteiten van de verdachten zijn nog niet vrijgegeven.

Na drie weken in een coma gelegen te hebben, is Shanon overleden aan haar verwondingen. Het lichaam is ondertussen teruggegeven aan haar familie, die haar hebben begraven in Cauffry. Daar woont veel familie en ging zij naar school. Ook zal er een witte mars plaatsvinden. “Shanon is woensdag naar de engelen gegaan. Nooit zullen wij jou vergeten, kleine prinses met je mooie glimlach en gelach”, aldus de familie in een bericht.

BRON:BFMTV
Hendrik Arntz
Hendrik Arntz
Hendrik Arntz (Leiden, 2001) is student geschiedenis en weekendredacteur bij V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen