21.4 C
Brussel

‘Zieke’ El Kaoukibi wenst volgers fijn Suikerfeest in hippe outfit

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi (ex-Open Vld) heeft haar volgers op Instagram ‘Eid Mubarak’ gewenst, of een fijn Suikerfeest. Dat feest wordt door moslims gevierd op het einde van de ramadan, het islamitische vasten. Opmerkelijk echter is dat El Kaouakibi officieel ziek zou zijn. Ze is ook al meer dan twee jaar nagenoeg nooit naar het parlement gegaan wegens ziekteverlof. Op de Instagram-update van vrijdag is ze echter te zien met een stralende glimlach, een hippe zonnebril en trendy designerkleren.

“Wishing you a peaceful and joyful Eid celebration filled with love and blessings. Eid Mubarak!” Veel Nederlands of zelfs maar Frans kon er niet af in de Suikerfeestwensen van Vlaams Parlementslid El Kaouakibi. Maar El Kaoukibi’s volgers lijken weinig problemen te hebben met het exclusief Engels en Arabisch en zijn zelfs enthousiast en sturen wensen terug.

Waar is de comeback van Sihame El Kaouakibi?

Het is evenwel mogelijk dat alle negatieve reacties zijn gemodereerd of verwijderd. Alle positieve reacties werden ook beantwoord door het profiel van El Kaouakibi met een paars hartje. Eerder in 2021 verwijderde El Kaoukibi haar Twitterprofiel.

Sinds enige tijd is El Kaouakibi terug actief op sociale media en verschijnt ze zelfs her en der op podcasts. Officieel is ze echter wel nog in ziekteverlof, ondanks een nieuwe studie die in januari is aangevat.

In januari dit jaar kondigde ze aan dat ze voor 20 procent haar werk zou hervatten, maar na een korte acte de presence in het parlement in het najaar van 2022 – samen met een cameraploeg – is ze nog niet verschenen in het halfrond. Wel kreeg ze gelijk van de rechtbank om twee parlementaire medewerkers aan te werven. Het bureau van het Vlaams Parlement had die aanwerving proberen verhinderen. Dit wegens het onderzoek naar subsidiefraude die tegen de ex-liberale loopt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sihame El K. (@sihame.elkaouakibi)

Jonas Naeyaert
Jonas Naeyaert
Jonas Naeyaert (1989°, Gent) is hoofdredacteur van V-NIEUWS. Hij studeerde EU-studies aan de UGent. Voor V-NIEUWS richtte hij SCEPTR op en was hij woordvoerder bij het Vlaams Belang en de Vlaamse Volksbeweging.

Gerelateerd

Meest gelezen