5.5 C
Brussel

Weeral schietpartij in Brussel: kogelgaten in huis bij metrostation

Gepubliceerd:

- Advertisement -

In de wijk Clemenceau in Anderlecht, gelegen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, vond vannacht een zoveelste schietpartij plaats. De voorgevel van een woning werd doorzeefd met kogels, maar er vielen geen gewonden, dat meldt VRT NWS

Buurtbewoners van het metrostation Clemenceau hoorden afgelopen nacht dat een schietpartij plaatsvond.

“We kunnen bevestigen dat er in de nacht van zondag op maandag schoten zijn in de buurt van de wijk Clemenceau”, verklaart de woordvoerder van de gemeente Anderlecht aan VRT. De burgemeester van Anderlecht, Fabrice Cumps (PS), meldt dat de schoten gericht waren op de gevel van een woning, maar er vielen geen slachtoffers. Wel zijn er kogelinslagen zichtbaar in de gevel van het huis.

Het gerechtelijk onderzoek is aan de gang. Later op de dag zou meer informatie verstrekt moeten worden over de concrete omstandigheden. Gezien de ‘modus operandi’ gaat het waarschijnlijk om een afrekening binnen het drugsmilieu.

BRON:VRT NWS
Robin Gouwy
Robin Gouwy
Robin Gouwy (Aalst, 1996°) is redactiechef van V-NIEUWS. Hij studeerde rechten aan de UGent. Voor V-NIEUWS werkte hij als APA voor de Europese fractie van het Vlaams Belang.

Gerelateerd

Meest gelezen