18 C
Brussel

Waregem: schietpartij op parking, daders op vrije voeten

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Het centrum van Waregem werd dinsdagavond opgeschrikt door een schietpartij die plaatsvond rond 22:30 uur op de parking van het winkelcentrum Het Pand. Dat meldt Het Nieuwsblad. Ondanks het lawaai van de geweerschoten en de paniek onder de buurtbewoners, blijft het onduidelijk of er slachtoffers zijn gevallen. De daders zijn nog steeds spoorloos.

De buurt rond winkelcentrum Het Pand (Waregem) werd opgeschrikt door harde knallen. De parking, een drukke en publieke plek omgeven door appartementen, is normaal gesproken een rustige omgeving. De politie reageerde snel op de noodoproepen uit de buurt. Bij aankomst troffen ze kogelhulzen en glasscherven aan op de parking, wat bevestigde dat het daadwerkelijk om een schietpartij ging.

Daders gevlucht

De betrokken daders waren echter al gevlucht, en over hun identiteit en motieven is nog weinig bekend. Er werden twee auto’s gezien die betrokken leken te zijn bij het incident, maar het is onduidelijk of ze doelbewust op elkaar schoten of dat er een andere aanleiding was voor de schietpartij. De plaats van het incident afgezet met politielint en de nodige vaststellingen werden gedaan.

De politie roept getuigen op om zich te melden met informatie die kan bijdragen aan het oplossen van deze zaak.

Axelle De Meersman
Axelle De Meersman
Axelle De Meersman (Aalst, 2003°) is studente Psychologie en volgt het binnenlands en buitenlands nieuws op voor V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen