21.4 C
Brussel

Vlaams Belang viseert PS-geflirt De Wever in hilarische TV-spot

Gepubliceerd:

- Advertisement -

“Een stem op de N-VA? Dat is door hun nefaste politieke strategie onvermijdelijk ook een stem op de PS.” Dat is de tekst die het Vlaams Belang woensdag publiceerde samen met een opvallende reclamespot. De spot viseert de strategie van N-VA die koste wat kost samen met de PS federaal wil besturen.

Een schijnbaar rechtse en Vlaamsgezinde kerel wandelt een tattooshop binnen met een duidelijk verzoek. De man wil een tatoeage van Bart De Wever (N-VA-voorzitter) op zijn rug. De winkeluitbater knikt instemmend en gaat aan de slag, maar het resultaat doet de klant letterlijk flauw vallen.

Op zijn rug staat immers niet alleen Bart De Wever, maar ook Paul Magnette, de voorzitter van de PS. Want, zo zegt de tatoeëerder duidelijk na de ingreep: “kiezen voor Bart De Wever, dat is is kiezen voor Paul Magnette, he.” De klant klaagt vol wanhoop: “ik wou De Wever, niet de PS!”, alvorens van zijn stokje te gaan.

Eens hij ontwaakt, verschijnt Tom Van Grieken evenwel boven de gedupeerde N-VA-aanhanger. “Alles oké, vriend?”, vraagt de Vlaams Belang-voorzitter. En hij verzekert ineens de man op de grond dat alles nog in orde kan komen. “Als je op de juiste partij stemt. Wil je echte verandering, minder immigratie en meer koopkracht? Stem dan op 9 juni op Vlaams Belang”, gevolgd door een geruststellend schouderklopje – net op de plek van de verse tattoo.

Jonas Naeyaert
Jonas Naeyaert
Jonas Naeyaert (1989°, Gent) is hoofdredacteur van V-NIEUWS. Hij studeerde EU-studies aan de UGent. Voor V-NIEUWS richtte hij SCEPTR op en was hij woordvoerder bij het Vlaams Belang en de Vlaamse Volksbeweging.

Gerelateerd

Meest gelezen