6.5 C
Brussel

Opvallende advertentie VB in De Zondag: “Orde op zaken”

Gepubliceerd:

- Advertisement -

In een opvallende advertentie in De Zondag richt het Vlaams Belang zich tot alle Vlamingen. De advertentie kadert in de nieuwe ‘Ander & Beter’-campagne en maakt duidelijk dat de partij klaar staat om orde op zaken te stellen. “Het enige
wat voor ons telt, dat bent u, de Vlaming.”

Een torenhoge staatsschuld”, zo begint de advertentie. “Een ontspoorde begroting, een zakkend onderwijsniveau, ongecontroleerde massamigratie, weggepeste boeren, rellen in onze grootsteden, een falend justitieapparaat, islamitische terreuraanslagen, toenemende onveiligheid, asociale klimaatmaatregelen, een stilstaande mobiliteit… Het rapport van de Vlaamse en federale regering is ronduit desastreus.”

“Klaar om orde op zaken te stellen”

Het Vlaams Belang is duidelijk niet mals voor de regeringspartijen. Voor de partij is een nieuwe koers dan ook een dringende noodzakelijkheid. “U werkt keihard. U betaalt bijna de hoogste belastingen van heel Europa, maar wat krijgt u daarvoor in de plaats? Politici die uw problemen minimaliseren. Politici die weigeren om de wil van het volk te respecteren.”

“Ze hebben u in de steek gelaten”, klinkt het verder. “Daarom is er een ander en beter beleid nodig. Het Vlaams Belang heeft zich de afgelopen jaren hard voorbereid. Wij zijn klaar om orde op zaken te stellen. Wij maken geen deel uit van het corrupt Belgisch systeem. Het enige wat voor ons telt, dat bent u, de Vlaming”, aldus de advertentie.

Het cruciale jaar: 2024

“2024 wordt een cruciaal jaar en samen gaan we voor échte verandering zorgen”, besluit de advertentie. “Samen maken we het verschil. Samen gaan we onze mensen op de eerste plaats zetten. Samen gaan we voor ander en beter. Samen gaan we voor het Vlaams Belang.”

Mathias Leyssens
Mathias Leyssens
Mathias Leyssens (Jette, 1999°) is bachelorstudent Geschiedenis en volgt de binnenlandse politiek op voor V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen