13.6 C
Brussel

Vlaams Belang-lijsttrekkers gaan week lang live in gesprek met kiezers

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Van maandag tot vrijdag zal de Vlaamse kiezer live vragen kunnen stellen aan de lijsttrekkers van het Vlaams Belang. Dat meldt de partij in een mededeling. “Contact met de kiezer is het allerbelangrijkste voor het Vlaams Belang”, verklaart partijvoorzitter Tom Van Grieken.

Volgens het Vlaams Belang moet de politiek luisteren naar het volk en niet omgekeerd. “Het is aan de politiek om de wil van de bevolking te vertolken. Door steevast tussen onze mensen te staan, weet het Vlaams Belang als geen ander met welke problemen de gewone Vlaming te kampen heeft”, aldus Van Grieken. “Wie ons nog niet tegenkwam op straat, op de markt of aan de voordeur, krijgt nu ook digitaal de kans om vragen te stellen.”

Zowel voorstanders van de partij, als tegenstanders zullen daarom de kans krijgen om van maandag tot en met vrijdag tussen 19:00 uur en 19:30 uur live vragen te stellen aan de federale en Vlaamse lijsttrekkers van het Vlaams Belang. Dat kan door te bellen naar de partij of een vraag achter te laten in de chat.

Bevolking aan het woord

We willen iedereen de kans geven om hun vragen rechtstreeks aan onze lijsttrekkers te richten”, vervolgt Van Grieken. “Er zijn nog steeds veel mensen met vragen over onze standpunten. Dat we in de media nog steeds sterk ondervertegenwoordigd zijn, draagt daar natuurlijk toe bij. Onze voorstellen zijn in het belang van elke Vlaming en wij nemen dan ook graag de tijd om erop te antwoorden.”

De uitzendingen zullen te volgen zijn op alle sociale mediakanalen van het Vlaams Belang. Elke dag komt een andere provincie aan de beurt. De aftrap wordt gegeven door Antwerpse lijsttrekkers Tom Van Grieken en Lode Vereeck

Mathias Leyssens
Mathias Leyssens
Mathias Leyssens (Jette, 1999°) is bachelorstudent Geschiedenis en volgt de binnenlandse politiek op voor V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen