5.5 C
Brussel

Verdacht overlijden Herent wordt niet uitgesloten

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Een moeder heeft haar 38-jarige dochter dood gevonden in Herent. Dat meldt Het Nieuwsblad. Zij werd vrijdagmiddag in een woning aan het Molenstraatje in Veltem-Beisem gevonden. Het parket van Leuven heeft nu aangegeven dat een verdacht overlijden niet kan worden uitgesloten.

Vrijdagnamiddag werd het levenloze lichaam van een 38-jarige vrouw gevonden in een woning aan het Molenstraatje in Veltem-Beisem, in de gemeente Herent. Er blijft hier nog steeds veel onduidelijkheid over en het parket van Leuven is het nog aan het onderzoeken.

De moeder was degene die haar dochter dood terugvond en meteen alarm sloeg. Daarop kwamen hulpdiensten en politie snel ter plaatse. Het labo en de wetsdokter waren de hele avond druk met onderzoek.

“Het is nog steeds niet duidelijk wat de dood van de vrouw veroorzaakt heeft”, aldus Sarah Callewaert van het parket van Leuven aan Het Nieuwsblad. “Het kan om een natuurlijk overlijden gaan, maar even goed sluiten we een verdacht overlijden niet uit. Maandag volgt er een autopsie op het lichaam van de 38-jarige vrouw.”

Hendrik Arntz
Hendrik Arntz
Hendrik Arntz (Leiden, 2001) is student geschiedenis en weekendredacteur bij V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen