6.5 C
Brussel

Tom Van Grieken: “Wij zijn klaar om orde op zaken te stellen”

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken heeft zich in een open brief in De Zondag tot alle Vlamingen gericht. Hij roept hen op massaal voor zijn partij te kiezen bij de verkiezingen dit jaar: “De systeempartijen zijn stuk voor stuk wereldvreemd en hebben geen enkel idee wat er leeft onder de bevolking. 2024 wordt een cruciaal jaar: dan zorgen wij voor échte verandering.”

Volgens Van Grieken is het nalatenschap van zowel de Vlaamse als federale partijen “ronduit desastreus”. “U werkt keihard, u betaalt bijna de hoogste belastingen van heel Europa, maar wat krijgt u daarvoor in de plaats? Zwakke politici die uw problemen minimaliseren en enkel met zichzelf bezig zijn. Ze weigeren de wil van het volk te respecteren en nemen geen kordate beslissingen om van Vlaanderen weer een leefbaar en welvarend land te maken”, aldus de voorman van het Vlaams Belang.

“Enkel als we met genoeg zijn, maken we het verschil”

Volgens Van Grieken moet daarom het Vlaams Belang aan zet komen: “Het Vlaams Belang heeft zich de afgelopen jaren hard voorbereid en is klaar om orde op zaken te stellen.” Van Grieken waarschuwt wel dat het Vlaams Belang de grootste partij moet worden om haar plannen echt te kunnen uitvoeren. “Enkel als we met genoeg zijn, maken we het verschil”, besluit hij. “Samen gaan we voor ander en beter.”

Hendrik Arntz
Hendrik Arntz
Hendrik Arntz (Leiden, 2001) is student geschiedenis en weekendredacteur bij V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen