11.5 C
Brussel

Perverse leerkracht basisschool Deinze stuurt naaktfoto’s naar leerlingen

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Een leerkracht in Deinze is geschorst na zedenfeiten. De man zou meerdere leerlingen naaktfoto’s gestuurd hebben. Het gaat een leerkracht van basisschool Leernest in Bachte-Maria-Leerne – een deelgemeente in Deinze. Dat meldt HLN.

De leerkracht zou les hebben gegeven aan het vierde leerjaar – dus kinderen rond de 9-10 jaar oud – en onder andere onzedige foto’s hebben gestuurd naar enkele leerlingen op de school. Politiewoordvoerder Vincent Himpe van politiezone Deinze-Zulte-Lievegem kon bevestigen dat er een onderzoek loopt.

Ook de school bevestigt de feiten en het onderzoek. “Het is inderdaad zo dat een mannelijke leerkracht die bij ons lesgeeft in het vierde leerjaar geschorst is, maar gezien de gevoeligheid van deze zaak kunnen we evenwel niet uitweiden over de grond van de feiten”, vertelt de directrice via HLN. “We willen namelijk alle betrokkenen, onder wie enkele minderjarigen, beschermen. In hetzelfde jaar geeft nog een andere leraar les. Deze man heeft absoluut niets met deze zaak te maken. Dat wil ik bij deze nog even heel duidelijk benadrukken.”

BRON:HLN
Jonas Naeyaert
Jonas Naeyaert
Jonas Naeyaert (1989°, Gent) is hoofdredacteur van V-NIEUWS. Hij studeerde EU-studies aan de UGent. Voor V-NIEUWS richtte hij SCEPTR op en was hij woordvoerder bij het Vlaams Belang en de Vlaamse Volksbeweging.

Gerelateerd

Meest gelezen