18.7 C
Brussel

Pakawi Park: vrijwilliger riskeert celstraf voor exhibitionisme

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Een vrijwilliger bij de dierentuin Pakawi Park in Olmen krijgt mogelijk een celstraf van 40 maanden. Dat meldt HLN. De man moest voor de correctionele rechtbank in Turnhout komen voor een hele reeks zedenfeiten. N.V.H. wordt verdacht van aantasting van de seksuele integriteit, voyeurisme, openbare zedenschennis én openbare zedenschennis ten aanzien van minderjarigen.

De man uit Mol pleegde ook feiten in de dierentuin zelf. In het park achtervolgde hij een minderjarig meisje terwijl hij zijn geslachtsdeel uit zijn broek vasthield en masturbeerde. De beelden van meer dan 28 minuten werden later teruggevonden op zijn gsm. Er kwamen honderden filmpjes opduiken waarin N.V.H. masturbeerde in de auto en hij zich richtte naar de slachtoffers toe.

Ook stiefdochter in gevaar

Op 24 oktober 2023 werd de man al een veroordeeld voor gelijkaardige feiten. Amper 3 maanden later kwamen er opnieuw klachten. Op 24 januari 2024 achtervolgde hij met zijn auto een vrouw die ’s avonds haar hond uitliet bij het kanaal in Mol. De vrouw probeerde te ontsnappen, maar even later kwam hij naast haar gereden. N.V.H. opende zijn raam, masturbeerde en vroeg nog of ze het mooi vond. De vrouw ging naar de politie en onderzoek toonde aan dat er nog meer slachtoffers waren.

Toch zocht N.V.H. niet altijd direct de confrontatie met zijn slachtoffers. Uit het onderzoek kwamen drie video’s naar voren die waren gemaakt terwijl zijn 10-jarige stiefdochter zich aan het omkleden was in de slaap- of badkamer.

In april werd de directeur van Pakawi Park nog schuldig bevonden aan zedenfeiten. Hij werd veroordeeld tot 4 jaar cel. De rechter velt later vandaag een vonnis tegen de vrijwilliger.

BRON:HLN
Axelle De Meersman
Axelle De Meersman
Axelle De Meersman (Aalst, 2003°) is studente Psychologie en volgt het binnenlands en buitenlands nieuws op voor V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen