22.2 C
Brussel

Drie auto’s uitgebrand in Vorst

Gepubliceerd:

- Advertisement -

In de Jules Franquistraat in Vorst bij Brussel zijn deze nacht drie auto’s uitgebrand, zo meldt VRT NWS. Niemand raakte gewond. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand.

De Brusselse brandweer werd afgelopen nacht opgeroepen om drie brandende auto’s te blussen in Vorst, een deelgemeente van Brussel. De auto’s stonden op de hoek van de Jules Franquistraat en de Canadastraat. De auto’s zijn uitgebrand. Er vielen geen gewonden. Dat zeggen de Brusselse brandweer en de politiediensten.

De Brusselse brandweer vertrok om 3 uur deze nacht om de brandende auto’s te blussen. Dat gebeurde na een oproep van een vermoedelijk toevallige voorbijganger, aldus de brandweer. De brand bracht schade toe aan omliggende voertuigen. Daarnaast beschadigde de brand ook een rolluik en een huis.

De politiediensten van de politiezone Zuid doen onderzoek naar de oorzaak van de brand. In Parijs en Brussel zijn vandalenstreken echter courant, auto’s in brand steken vallen hieronder. Veelal gaat het om allochtone, jeugdige en mannelijke dadersprofielen.

BRON:VRT NWS
Mathias Leyssens
Mathias Leyssens
Mathias Leyssens (Jette, 1999°) is bachelorstudent Geschiedenis en volgt de binnenlandse politiek op voor V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen