5.5 C
Brussel

Chris Janssens (VB) brengt boek uit: “Land in crisis”

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Op X heeft Vlaams Parlementslid namens het Vlaams Belang Chris Janssens samen met jurist Wim Van Osselaer een boek aangekondigd: ‘Land in crisis’. “In dit boek leggen Chris Janssens en Wim Van Osselaer de vinger op de zere wonde en tonen ze ook aan dat het anders moet én kan”, klinkt het.

“De Vlaming is boos op de systeempartijen, en met reden. Het gaat alsmaar slechter met dit land. De onveiligheid en het geweld nemen toe. De ongecontroleerde massamigratie ontwricht onze samenleving. De onderwijskwaliteit blijft maar dalen. De wachtlijsten voor sociale woningen zijn eindeloos”, klinkt het op de achterflap. “Het groene en linksliberale beleid bedreigt onze welvaart. Het woke-fanatisme trekt ten strijde tegen onze tradities. De Belgische staatsstructuur kost de Vlaming handenvol geld en staat een efficiënt beleid in de weg.”

Het vervolgt: “In dit boek leggen Chris Janssens en Wim Van Osselaer de vinger op de zere wonde en tonen ze ook aan dat het anders moet én kan. Ze roepen daarom op om het hoofd niet te laten hangen. 2024 is een beslissend jaar voor de toekomst van Vlaanderen. De Vlamingen staan immers voor de keuze: de systeempartijen verder laten aanmodderen of het vertrouwen geven aan het Vlaams Belang om het tij te keren.”

Op 11 maart zal de boekvoorstelling van het nieuwe boek ‘Land in crisis’ van Vlaams Parlementslid Chris Janssens (Vlaams Belang) en jurist Wim Van Osselaer plaatsvinden in Hasselt. Geïnteresseerden kunnen zich binnenkort gratis inschrijven op de website van de partij of het boek alvast voorbestellen.

BRON:X
Hendrik Arntz
Hendrik Arntz
Hendrik Arntz (Leiden, 2001) is student geschiedenis en weekendredacteur bij V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen