22.2 C
Brussel

Chris Janssens en Barbara Pas roepen op om ze te doen luisteren

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Vandaag is de apotheose van de tiendaagse wandeltocht waarbij Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken van West-Vlaanderen richting Brussel stapte en tal van gewone Vlamingen ontmoette. Vandaag, om 14 uur, zal een grote protestmeeting plaatsvinden op het Albertinaplein in Brussel.  

Na tien intensieve dagen eindigt de ‘Doe Ze Luisteren’-wandeltocht van het Vlaams Belang. Om 14 uur zullen partijvoorzitter Tom Van Grieken, fractieleider in de Kamer Barbara Pas en fractievoorzitter in het Vlaams Parlement Chris Janssens spreken op het Albertinaplein in Brussel. “Geef samen met ons een ijzersterk signaal aan de ivoren toren-politici in de Wetstraat en kom naar onze protestmeeting in Brussel. DOE ZE LUISTEREN,” zegt Janssens op Facebook. Ook Barbara Pas roept op tot massale aanwezigheid.

Onhoudbaar en onaanvaardbaar Vivaldi-beleid

De motivatie voor het initiatief is duidelijk. “De elite in de Wetstraat mag niet langer doof blijven voor de terechte zorgen van onze mensen”, klinkt het in een aankondiging. “De torenhoge facturen, het veel te dure politieke systeem, de gigantische investeringen in gelukszoekers, de ontoereikende pensioenen, het wegpesten van automobilisten … We betalen de hoogste belastingen en krijgen er zo’n rampzalige puinhoop voor terug. Dat is onhoudbaar en vooral onaanvaardbaar!”

“Iedereen is het rampzalig beleid van de systeempartijen beu! Laat u daarom samen met het Vlaams Belang horen tijdens onze massale protestmeeting ‘Doe ze luisteren'”, klinkt het tot slot.

Mathias Leyssens
Mathias Leyssens
Mathias Leyssens (Jette, 1999°) is bachelorstudent Geschiedenis en volgt de binnenlandse politiek op voor V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen