21.4 C
Brussel

Vlaamse jongen geschopt en vernederd door groep Marokkanen

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Een jongen kreeg het onlangs zwaar te verduren tijdens een discussie met een groep Marokkaanse ‘jongeren’. Hij werd gedwongen op zijn knieën te zitten en moest zijn excuses aanbieden aan alle Marokkanen, waarop een schop in het gezicht volgde. Dit soort crapuleus gedrag wordt volgens het Vlaams Belang niet meer getolereerd.

Het filmpje in kwestie bevat schokkende beelden. Een groepje Marokkanen dwingt een Vlaamse jongen op zijn knieën. Even later horen we de Marokkaanse ‘jongere’ die het filmpje maakt, zeggen: “Zeg sorry aan alle Marokkanen.” Wanneer het slachtoffer even later zegt: “Sorry, aan al jullie mensen”, breekt er tumult uit. De Marokkaanse ‘jongeren’ gaan niet akkoord, waarna één van hen zelfs het lef heeft het knielend slachtoffer in het gezicht te schoppen.

Partijvoorzitter Tom Van Grieken (Vlaams Belang) reageert met afschuw op het incident en deelde het filmpje op Instagram. “Op 9 juni kunnen we samen zeggen: genoeg is genoeg. Wij tolereren dit soort crapuleus gedrag niet meer”, schrijft hij. “Het Vlaams Belang staat klaar om recht en orde te herstellen. Op ons kan u rekenen, want in tegenstelling tot de andere partijen gaan wij nooit zwijgen”, aldus Van Grieken.

Bekijk hier de beelden:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Van Grieken (@vangriekentom)

Axelle De Meersman
Axelle De Meersman
Axelle De Meersman (Aalst, 2003°) is studente Psychologie en volgt het binnenlands en buitenlands nieuws op voor V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen