5.5 C
Brussel

Beerzelse vrouw vermoord: verdachte opgepakt in Nederland

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Een 43-jarige vrouw is dood aangetroffen in Beerzel, een gehucht van Putte nabij Mechelen. Het tragische voorval deed zich voor in de nacht van zondag op maandag. De vermoedelijke dader, een 62-jarige man, slaagde erin te vluchten, maar werd uiteindelijk toch gearresteerd, zelfs nadat hij de Nederlandse grens was overgestoken. Er loopt een onderzoek naar de mogelijke motieven achter deze gebeurtenis, zo meldt VRT.

Een inwoner van Beerzel, een 43-jarige vrouw, is zondagnacht dood aangetroffen in haar appartement. De politie stond even voor een raadsel, omdat er tekenen waren van geweld, maar er geen verdachte te bekennen was.

Nu is de Nederlandse politie te hulp geschoten. Zij hebben een 62-jarige man gearresteerd, die mogelijk de moordenaar zou kunnen zijn. Na het misdrijf vluchtte hij naar het noorden, in een poging aan zijn verantwoordelijkheid te ontkomen. Het lijkt erop dat het slachtoffer en de dader elkaar persoonlijk kenden.

Onderzoeksrechter

Het parket is een onderzoek gestart naar de gebeurtenissen en heeft de uitlevering van de mogelijke moordenaar gevraagd. Ondertussen heeft de wetsdokter bevestigd dat de vrouw door geweld om het leven is gebracht. De Nederlandse politie moet nog reageren op het uitleveringsverzoek, maar er wordt niet verwacht dat hierbij problemen zullen optreden.

BRON:VRT
Ward Van Meensel
Ward Van Meensel
Ward Van Meensel (Lier, 2000°) is student Taal- en Letterkunde aan de KULeuven. Hij volgt buitenlandse politiek op voor V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen