5.5 C
Brussel

Afghaanse asielzoeker bekent drievoudige moord in Weens bordeel

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Een 27-jarige Afghaanse asielzoeker heeft bekend drie vrouwen te hebben vermoord in een bordeel in Wenen. De verdachte werd snel opgepakt na het vinden van een bloedspoor dat naar hem leidde. Zo meldt VRT NWS.

Vrijdagavond werd Asia Studio, een erotisch massagesalon in het noorden van Wenen, het toneel van een gruwelijke drievoudige moord. Drie vrouwen, hoogstwaarschijnlijk van Chinese afkomst, werden levenloos aangetroffen in verschillende kamers van het pand. Alle drie de vrouwen vertoonden ernstige snij- en steekwonden.

Agressief gedrag

De politie ontdekte al snel een bloedspoor dat leidde naar een nabijgelegen parkje. Daar arresteerden ze een 27-jarige Afghaanse asielzoeker. De verdachte vertoonde agressief gedrag bij zijn aanhouding en had snijwonden. Vermoedelijk veroorzaakt door hemzelf. Het moordwapen, een mes, was nog in zijn bezit. De politie suggereert dat hij het moordwapen van tevoren bij zich had en met opzet het bordeel is binnengegaan.

Het Weense parket heeft aangekondigd dat tijdens het eerste verhoor op zaterdag, de verdachte bekentenissen heeft afgelegd over de moorden. Momenteel onderzoekt men het motief achter de gruwelijke daad. Daarnaast zal men autopsieën uitvoeren om de identiteit van de slachtoffers te bevestigen.

De slachtoffers zijn nog niet geïdentificeerd, omdat er geen papieren aanwezig waren. Een van de vrouwen is vermoedelijk de uitbaatster van het bordeel. Gelukkig kon een vierde vrouw zichzelf opsluiten in een kamer en is ze nu een belangrijke getuige in het onderzoek.

BRON:VRT NWS
Axelle De Meersman
Axelle De Meersman
Axelle De Meersman (Aalst, 2003°) is studente Psychologie en volgt het binnenlands en buitenlands nieuws op voor V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen