5.5 C
Brussel

15 ‘jongeren’ slaan tweetal in elkaar op bus in Bree

Gepubliceerd:

- Advertisement -

Op een bus in het Limburgse Bree, valt te zien hoe een groep van minstens 15 ‘jongeren’ een tweetal andere jongeren in elkaar slaat. Dat meldt HLN. De beelden gaan het internet over. De politie heeft al meerdere jongeren gearresteerd en onderzoekt de zaak.

Op beelden die het internet over gaan valt te zien dat een grote groep jongeren aan boord van een bus inslaat op een tweetal. De vechtpartij zet zich door naar buiten, waar één van de slachtoffers zichtbaar verschillende schoppen op het hoofd krijgt.

“Mijn zoon Vince was net klaar met zijn examens toen hij gisterenmiddag de bus naar huis wilde nemen”, vertelt moeder Inge Wienen aan HLN. “Hij zit op school in het Tism in Bree, maar we wonen in Peer. En dat zou net het probleem geweest zijn. Eerder deze week waren er al spanningen door een soort van ‘vete’ tussen twee groepjes jongeren uit Bree en uit Peer. Vince is er met kneuzingen vanaf gekomen, maar zijn kameraad is er slechter aan toe.

Op X reageert ook Vlaams Belang-voorman Tom Van Grieken geschokt. “Hallucinante beelden uit Bree in Limburg. Minstens 15 ‘jongeren’ slaan en stampen 2 anderen op een lijnbus. Hierbij werd vooral op het hoofd gemikt. Degoutant”, klinkt het. “We moeten dit tuig oppakken en hard straffen. Met het Vlaams Belang gaan we de veiligheid doen terugkeren en de angst van kamp veranderen!”

BRON:HLN
Hendrik Arntz
Hendrik Arntz
Hendrik Arntz (Leiden, 2001) is student geschiedenis en weekendredacteur bij V-NIEUWS.

Gerelateerd

Meest gelezen